Utdrag ur några läsarbrev

»Nu har jag läst (sträckläst) Din bok. Det blev en verkligt roande nostalgitripp – roande med mycket underliggande allvar. Högsta betyg utdelas!«
Ulf

»Jag fick en avi om boken igår. Jag hämtade den 16.30 och började läsa. Jag blev så fångad att jag glömde bort tiden och kom för sent till ett Odd Fellow-möte kl 19.00. Jag kom hem  kl 23.15 och fortsatte läsa. Klockan är nu 02.55, jag har just läst färdigt och tänker gå till sängs nu. Vill dock innan dess säga att jag är djupt tacksam över att Du skrev boken. Läsandet av den gav mig mycket. Skulle vara trevligt att träffa Dig och diskutera gemensamma erfarenheter och minnen.«
Stefan

»Jag hade väldigt svårt att lägga ifrån mig din bok, den fångade mig helt och mycket var igenkännande.«
Gunilla

»Jag har också läst boken! Hade två härliga dagar i vinterkylan runt trettonhelgen En riktig nostalgitripp! Många roliga minnen från 50-talet ”ploppade upp” Fantastiska beskrivningar av skola och samhälle i Gävle under den här tiden! Även Peters resor i Europa var intressanta att följa. Inte så vanligt, bland dåtidens ungdomar. Vilken pionjär han var! Lättläst och med mycket humor. Läs den!!! «
Inga-Lill Johansson (Dahllöf)

»Grattis till en bra bok! Jag slukade ditt eget fall på tre dar Jag är imponerad av ditt minne för detaljer från den här tiden och de härliga miljöbeskrivningarna från t ex Islandsplan. Härlig humor rakt igenom. Kul att läsa om dina bravader uti Europa, inte minst bland tjurar och tjejer i Spanien.
Ps: Min måg David (kenyansk kille) fick låna boken efter mig. Han ringde just och tyckte att boken var såå rolig; han kände igen sig sa han i sin egen barndom, skolgång och pubertet. Intressant!  Man behöver inte ha vuxit upp i Bomhus och ha gått på Knåddet för 50 år sen för att få behållning av boken. Ds«
Thord

Share Button

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *